Sähköpalvelu

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmat asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.

Sähköasennus

Sähkötyöt ja asennukset ammattitaidolla. Oli kohteesi pienempi kylpyhuone tai keittiöremontti taikka iso teollisuushalli meiltä hoituu sähköasennus kohteeseesi. Palveluihimme kuuluu myös uudiskohteiden sähköurakointi. Teemme myös yksittäisten sähköpisteiden kuten pistorasioden ja valasimien lisäyksiä ja korjauksia.

Energiaremontit

Led valoputki korvaa tulevaisuudessa perinteiset loisteputket. Led valoputken suurin etu verrattuna loisteputkeen on energiatehokkuus ja pitkäikäisyys. Perinteiset loisteputket rikkoutuvat herkästi ja alkavat välkkymään. Pitkäikäiset led valot harventavat loisteputkien vaatimaa huolto / vaihtoväliä. Tämä on suuri etu varsinkin, jos valaisin sijaitsee korkealla taikka hankalasti saavutettavassa paikassa.

Led valaistus on fiksu valinta myös teollisuushalleihin ja varastoihin. Teollisuushalleissa valaisimet usein sijaitsevat korkealla, jolloin perinteisten loisteputkien vaihtaminen on työlästä. Tällöin pitkäikäinen led-valo tuo kustannussäästöä energian kulutuksen lisäksi myös harvan huoltovälinsä vuoksi. Led valaistuksella saadaan myös parempi valoteho, jolla parannetaan työturvallisuutta ja ilmapiiriä.

Aurinkopaneelit

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmiä omakotitaloihin, mökeille ja maatiloille. Asennamme myös aurinkovoimaloita teollisuuden tarpeisiin, avaimet käteen periaatteella.

Sähkö huolto ja kunnossapito

Kiinteistöjen sähköjärjestelmien vianselvitykset, korjaukset ja huoltotyöt nopeasti ja vaivattomasti.  Teemme myös sähköjärjestelmien  kuntokartoituksia.

Ota yhteyttä, palvelemme sinua mielellämme.

Yhtiön osoite:

Kuormaajankatu 10

08200 Lohja

040 952 8100